Zelfmoordgeneesmiddelen om te injecteren

Er zijn veel zelfmoordmethoden. Google eens naar “zelfmoordmethoden” en u zal honderden artikelen vinden over de dodelijkste, effectiefste en goedkoopste methoden die er zijn. Van sommige heeft u nog nooit gehoord. Zelfmoordgeneesmiddelen om te injecteren zijn een veel voorkomende manier waarop mensen hun leven beëindigen. Lees verder om meer te weten te komen over deze medicijnen.

Wat is zelfmoord?

Zelfmoord is een zeer gevoelig onderwerp waar niet veel mensen bereid zijn om over te praten. Het is het proces van het beëindigen van uw eigen leven. Ondanks dat mensen er niet over willen praten, bestaat het wel degelijk en het aantal zelfmoorden stijgt elke dag. Er is zelfs een grote kans dat u een familielid, vriend, collega of klasgenoot kent die zelfmoord heeft gepleegd of geprobeerd heeft. Om u te laten zien hoe alarmerend de zelfmoordstatistieken zijn; in Canada plegen elk jaar zo’n 3500 Canadezen zelfmoord. Deze cijfers liggen hoger dan die van moord en verkeersongelukken samen.

Enkele korte feiten over zelfmoord

  • In BC plegen jaarlijks ongeveer 500 mensen zelfmoord. Dit komt neer op meer dan één sterfgeval per dag.
  • In de laatste 45 jaar is het aantal zelfmoorden wereldwijd met 60% gestegen. Zelfmoord behoort nu tot de top 3 van doodsoorzaken bij mensen tussen 15 en 44 jaar (zowel mannen als vrouwen). Hierbij moet worden opgemerkt dat deze cijfers de pogingen tot zelfmoord uitsluiten die 20 keer hoger liggen dan succesvolle zelfmoorden.
  • Het stigma dat verbonden is aan zelfmoord en de mogelijkheid dat sterfgevallen door zelfmoord worden aangeduid als “ongelukken”, terwijl het toch zelfmoorden zijn, heeft geleid tot een onderschatting van het werkelijke aantal. Het aantal zelfmoorden dat elk jaar plaatsvindt, ligt wellicht hoger.

Enkele voorbeelden van zelfmoordgeneesmiddelen om te injecteren zijn

Er zijn verschillende geneesmiddelen die voor zelfmoord kunnen worden gebruikt en via injectie kunnen worden toegediend. Hieronder staan er enkele:

  • Nembutal – als je het over euthanasie of zelfmoord hebt, is Nembutal altijd het eerste geneesmiddel waar de meeste mensen aan denken. Het is een zeer effectief, dodelijk middel dat een snelle, vreedzame en kalme dood garandeert. Als barbituraat werkt het door het verlagen van de activiteit van het CZS en de hersenen. Hoewel de pil vorm de meest voorkomende vorm is die mensen Nembutal nemen, bestaat het ook in vloeibare vorm die u kunt injecteren om een vreedzame dood te veroorzaken. Nembutal heeft bewezen de nummer één zelfmoordmethode te zijn onder de meeste euthanasie-experts. Wanneer het wordt uitgevoerd in een gecontroleerde medische faciliteit, is er geen enkele mislukte zelfmoordpoging bekend.
  • Kaliumcyanide – dit is een van de meest dodelijke geneesmiddelen die beschikbaar zijn voor zelfmoord. Sterker nog, de geschiedenis gaat terug tot vele jaren geleden. Tijdens de Tweede Wereldoorlog brachten nazi-soldaten cyanide naar het slagveld met als doel zelfmoord te plegen als ze door de vijand gevangen werden genomen. Ze gebruikten dit om zelfmoord te plegen zodat ze niet gemarteld werden of oorlogsgeheimen aan de vijand onthulden. In vloeibare vorm kunt u deze samenstelling in het lichaam injecteren om zelfmoord te plegen.
  • Seconal, een merknaam voor Secobarbital, is een ander zelfmoordinjectiemiddel dat dodelijk is gebleken.

Is het veilig om zelfmoordgeneesmiddelen om te injecteren te gebruiken?

De meeste zelfmoordgeneesmiddelen om te injecteren zijn uiterst dodelijk en zullen een snelle en pijnloze dood veroorzaken wanneer ze in het lichaam worden geïnjecteerd. De belangrijkste uitdaging is echter het vinden van een zorgverlener die de dodelijke dosis geneesmiddelen kan toedienen. Aangezien de meeste geneesmiddelen illegaal zijn, kiest men er meestal voor om het zelf te doen. Opmerkelijk is dat het toedienen van een medicijn als Nembutal via injectie voor onervaren mensen veel risico’s met zich meebrengt. Er kan veel misgaan tijdens het gebruik.

Om te beginnen kan het bepalen van de juiste dosis in een spuit problematisch zijn voor niet-professionelen. Onthoud dat het hier de bedoeling is om te sterven, en dat verkeerde doseringen kunnen leiden tot een mislukte zelfmoordpoging. Daarnaast moet je er ook voor zorgen dat je het geneesmiddel precies in een ader injecteert. Een ader missen zorgt ervoor dat de naald in een spier terechtkomt, wat ernstige schade aan uw spierweefsel zal veroorzaken. Soms is de schade te groot en hebben artsen geen andere keuze dan dat deel volledig te verwijderen. Bovendien, door trillen of wegtrekken als gevolg van pijn, kan de ader doen scheuren en zal het geneesmiddel naar andere gebieden vloeien die ook verwoestende effecten kunnen veroorzaken.

Het is raadzaam dat als u geen hulp van een ervaren arts krijgt, deze methode moet vermijden. Wanneer u dit echter doet onder toezicht van een ervaren arts, is het geheel snel en pijnloos.

Hoeveel betaalt u voor zelfmoordgeneesmiddelen om te injecteren?

De kosten van een geneesmiddel, vooral barbituraten, variëren afhankelijk van de beschikbaarheid en het type en de vorm van aflevering. U betaalt bijvoorbeeld meer als uw pakket extra geneesmiddelen bevat die in combinatie met de dodelijke dosis moeten worden ingenomen. De prijzen veranderen voortdurend als de beschikbaarheid en de vraag verandert. Eenzelfde hoeveelheid vloeibare pentobarbital die voorheen ongeveer 500 dollar kostte, kost nu rond de 15.000 tot 25.000 dollar. Bepalende factoren voor de prijsstijging zijn de strikte wetten die zijn ingevoerd om het gebruik van barbituraten bij zelfmoord te beteugelen. Dit creëerde een schaarste waardoor de vraag en de prijzen stegen aangezien minder verkopers het risico op lange gevangenisstraffen en flinke boetes willen nemen om u zelfmoordgeneesmiddelen te verkopen.

Hoeveel mensen maken gebruik van euthanasiediensten in Zwitserland?

Zwitserland is een van de weinige landen waar begeleide zelfmoord legaal is. Volgens nationale statistieken stierven 187 mensen door begeleide zelfmoord. In 2015 steeg het aantal tot 956 (426 mannen en 539 vrouwen).

Uit rapporten blijkt dat er een stijgende trend is in het aantal mensen dat hulp bij zelfmoord zoekt.

Waar kunt u zelfmoordgeneesmiddelen om te injecteren kopen?

Zelfmoordgeneesmiddelen om te injecteren kopen? U bent bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een betrouwbare online apotheek die gespecialiseerd is in zelfmoordgeneesmiddelen. Wij bieden uitsluitend geneesmiddelen van topkwaliteit aan die ervoor zorgen dat u een snelle en makkelijke dood bereikt. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie.

klik hier met waardigheid

Conclusie

Als u van plan bent om een einde te maken aan uw leven met behulp van zelfmoordgeneesmiddelen om te injecteren, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u weet hoe u dit moet doen, de juiste dosering en andere veiligheidsmaatregelen of u loopt het risico dat u een mislukte zelfmoordpoging riskeert. Een mislukte zelfmoordpoging brengt zoveel ellende met zich mee voor zowel de overlevende als de familie in het algemeen.