Top 10 zelfmoordpogingen
Veel mensen willen graag uit het leven stappen. In dit artikel bekijken we daarom de 10 beste manieren om zelfmoord te plegen. Let er wel op dat deze zelfmoordpogingen niet altijd pijnloos zijn en geen succes garanderen.

Bijna altijd zoeken individuen een manier om zonder pijn te sterven. Dit is een veelvoorkomend probleem veroorzaakt door pijn, faalangst of huwelijksproblemen. De hamvraag is: zijn er pijnloze manieren om te sterven? Feit is dat u geen enkele pijnloze manier vindt, tenzij u het niet meekrijgt. Sommige methoden zijn echter sneller en minder pijnlijk. Sommige methoden zoals van een dak springen kunnen twijfels brengen aan je zelfmoord.

==>> Bekijk alle euthanasieproducten <<==

Hieronder staan de top 10 zelfmoordpogingen. Het is echter niet slim om ze te proberen omdat ze niet alleen pijnlijk zijn, maar ook wellicht voor spijt zorgen als ze mislukken.

 1. Jezelf in het hoofd schieten

  Deze methode kan fout gaan, maar het kan een directe en pijnloze dood verwezenlijken. Theoretisch gezien treedt de dood direct op, maar als u het realistisch bekijkt, is het een ander verhaal. Onderzoek toont aan dat 5% van de mensen die deze methode proberen niet sterft, en meer dan 90% sterft niet onmiddellijk. Ze sterven in een langzame en pijnlijke dood, bloeden dood of sterven door andere complicaties. In andere woorden, als de kogel uw brein niet raakt of het centrale zenuwstelsel niet raakt, zult u het overleven. Als u het overleeft, zult u ermee moeten leven of leven met een verlamming, mentale stoornis of andere complicaties.

 2. Jezelf ophangen

  Theoretisch gezien zult u onmiddellijk uw nek breken en daarmee een onmiddellijke en pijnloze dood. Het probleem is echter om de juiste balans en hoogte te vinden, op basis van uw gewicht en nog wat andere zaken. In een ideale situatie trekt het touw de nek uit de kom en beschadigt het zo uw centrale zenuwstelsel. Wanneer dit gebeurt treedt de dood binnen enkele seconden of minuten op, maar u zult zich hiervan wel bewust zijn. Onthoud dat een miscalculatie kan leiden tot een mislukte zelfmoordpoging of de dood door wurging, wat zeer pijnlijk is. U zult misschien 25 minuten langzamerhand sterven als dat het geval is.

 3. Van een hoog gebouw afspringen

  U heeft waarschijnlijk al eens een video gezien van iemand die van een gebouw afspringt. Dit lijkt makkelijk en pijnloos omdat de dood onmiddellijk optreedt. Het grote probleem is echter hoe de dood optreedt. Als u op uw hoofd valt, voelt u er niks van. Als u echter op uw voeten landt, zult u eerst een vreselijke pijn voelen voordat uw hoofd de grond raakt en sterft.

 4. Overdosis

  Veel mensen denken dat als je een overdosis neemt, u in slaap valt en sterft. Het is echter zo dat een overdosis zeer waarschijnlijk een zeer zware hartaanval veroorzaakt voordat de drugs inwerken, wat zeer pijnlijk is. De drugs zullen u vermoorden, maar dit gaat wellicht niet zonder pijn.

 5. Koolstofmonoxidevergiftiging

  Als u een biologieles heeft gevolgd, weet u dat koolstofmonoxide u kan vermoorden. Het werkt doordat de zuurstof niet meer naar uw brein kan verspreiden, waardoor u uiteindelijk sterft. Dit is een efficiënte methode, maar een mislukte poging kan leiden tot duizeligheid, hoofdpijn en andere kort termijneffecten. Er zijn ook lange termijneffecten zoals hersenschade.

 6. Verdrinken

  Dit werkt doordat er geen zuurstof meer naar het hart en hersenen wordt gevoerd. Hoe u zult sterven ligt aan een aantal factoren zoals of uw zwemvaardigheid en de watertemperatuur. U heeft vast verhalen gehoord over mensen die omgekomen zijn in het bad. Sommigen hiervan hebben zelfmoord gepleegd. Een verdrinkende persoon houdt 30 tot 90 seconden zijn of haar adem in. Daarna zullen zij water inademen in tegenstelling tot zuurstof. Het water vult de longen waardoor er geen gasverplaatsing kan plaatsvinden. Bedenk wel dat dit pijnlijk kan zijn.

 7. Elektrocutie

  Dit zorgt voor de dood doordat er een hartstilstand of een abnormaal hartritme optreedt. In theorie zullen krachtigere stroomschokken waarschijnlijk ervoor zorgen dat u sterft. Dit werkt doordat de elektriciteit naar het brein of hart gaat en het daarmee lam legt. Veel slachtoffers hebben echter best lang nodig om te sterven. Als u niet sterft, zult u brandwonden en verlamde lichaamsdelen hebben.

 8. Voor de trein springen

  Voor de trein springen is een erg vaak gebruikte manier van zelfmoord. Heel veel mensen staan voor een aankomende trein of auto voordat het hun raakt en ombrengt. Zelfs in films zie je het terug. Deze methode is echter niet geschikt voor als u zou blijven leven, dan riskeert u een algehele verlamming. Ook kan deze methode voor veel pijn zorgen als u niet goed geraakt wordt. Als u beslist om met deze methode uzelf van het leven te beroven, spring dan met uw hoofd eerst zodat u onmiddellijk sterft.

 9. Dodelijke injectie

  Een dodelijke injectie is uitgevonden voor dit doel. Om mensen om te brengen die een pijnloze dood willen sterven. Sommige injecties zijn Nembutal en pentobarbital dat het hart stoppen zonder al te veel pijn. De elementen zijn kaliumchloride en anastatische natriumthiopental.

  Wij zijn een Nembutal winkel bij u in de buurt. Als u de drang voelt om uw leven te beëindigen, dan zijn wij er voor u. Wij leveren Nembutal van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. We snappen de effecten dat een mislukte poging met zich meebrengt, dus onze voornaamste zorg is om te garanderen dat onze cliënten het niet overleven.
  klik hier met waardigheid

 10. Andere manieren

  Sommige methoden zijn niet veel voorkomend maar wel effectief. De meeste hebben te maken met wurging of met ander geweld.

==>> Plaats een online bestelling <<==

Zoals u ziet zijn er veel verschillende vormen van zelfmoord. Het beste wat u kunt doen is om Nembutal of pentobarbital in te nemen. Bel ons vandaag nog en plaats uw bestelling. Nembutal kaufen ohne rezept. We zijn een winkel dat Nembutal en alle producten die daarmee te maken hebben over de hele wereld verscheept op een discrete en vertrouwelijke manier.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*