Koop Nembutal goedkoop online zonder voorschrift

Nembutal is een populair geneesmiddel als het gaat om euthanasie. Sterker nog, Nembutal is het geneesmiddel dat bij de meesten opkomt als je het over euthanasie hebt. Maar hoe lang doet Nembutal er over om u te doden? We zullen dit en nog veel meer bespreken in dit artikel.

Studies tonen aan dat in de VS jaarlijks meer dan 3000 mensen sterven aan een overdosis barbituraat. Meer dan de helft van deze sterfgevallen is echter toevallig verklaard.

Wat is Nembutal?

Nembutal is een barbituraat. Het is een merknaam van pentobarbital natrium. De DEA beschouwt Nembutal als zeer gevaarlijk en heeft het geclassificeerd als een Schedule 11 gecontroleerde drug.

Nembutal kan worden voorgeschreven als een kortstondige behandeling bij de behandeling van epileptische aanvallen en slapeloosheid of als verdoving voor een medische ingreep of operatie en kan ook worden gebruikt om een coma op te wekken.

Nembutal is een betrouwbare, beproefde stof die een vreedzame dood veroorzaakt. Er zijn bijna geen mislukkingen geregistreerd als het gaat om dood door Nembutal, ondanks het feit dat veel mensen het gebruiken om een einde te maken aan hun leven. Er zijn ook meldingen van sterfgevallen die pijnlijk en langzaam waren toen Nembutal werd gebruikt voor de uitvoering van de doodstraf, maar dit zou het gevolg zijn van slecht bestuur en de kwaliteit van de drugs.

In de diergeneeskunde heeft Nembutal bewezen zeer effectief te zijn bij zowel dierlijke euthanasie als dierlijke anesthesie. In landen als Peru en Mexico is Nembutal poeder voor diergeneeskundig gebruik nog steeds legaal. Dit heeft ertoe geleid dat de meeste illegale verkopers naar Mexico trokken om dit kostbare geneesmiddel te verkrijgen. Nembutal is schaarser in Europa dan in de VS. Hierdoor zijn veel illegale online apotheken in opkomst om aan de grote vraag van Nembutal te voldoen.

Wat gebeurt er als u een dodelijke dosis Nembutal neemt?

Een dodelijke dosis Nembutal is de aanbevolen hoeveelheid Nembutal die u moet innemen voor euthanasie. Er wordt aangenomen dat 2-10 gram kan leiden tot de dood. Wanneer u Nembutal inneemt, veroorzaakt het een verminderde werking van ademhalings- en centrale zenuwstelsel. Andere bijwerkingen zijn vernauwing van de pupillen, tachycardie, daling van de lichaamstemperatuur, hypotensie en coma.

In extreem hoge doseringen stopt de elektrische activiteit in de hersenen volledig en bent u klinisch dood. Hoewel het moeilijk is, kan dit effect worden omgekeerd, tenzij er al hersenbeschadiging is opgetreden.

Andere effecten zoals hartritmestoornissen, longoedeem, longontsteking, longontsteking, nierfalen en congestief hartfalen kunnen optreden.

Hoe lang duurt het om aan Nembutal te sterven?

Uit ervaringen in Nederland is gebleken dat het innemen van 9 gram over het algemeen binnen twee uur de dood tot gevolg heeft. De meeste mensen die met behulp van Nembutal zelfmoord pleegden, zijn binnen 30 minuten na inname gestorven.

Er zijn veel factoren die van invloed zijn op de tijd die u nodig hebt om te sterven. We hebben er hieronder een aantal uitgelicht:

  • De dodelijkheid en kwaliteit van Nembutal – hoe dodelijker de dosering van Nembutal is, hoe sneller de dood. In feite moet u er altijd voor zorgen dat u zuivere Nembutal neemt wanneer u het voor zelfmoord gebruikt. Dit zal u redden van de pijn en het lijden dat gepaard gaat met een mislukte zelfmoordpoging.
  • Het gewicht en de gezondheid van het slachtoffer – studies tonen aan dat slachtoffers die meer wegen en sterk zijn, er waarschijnlijk langer over doen om te sterven in vergelijking met zieken en lichtgewichten.
  • Wijze van toediening – een injectie in de ader zal waarschijnlijk sneller gaan omdat Nembutal rechtstreeks in het bloed wordt ingebracht. De meeste methoden zijn echter snel.
  • Bij orale inname van Nembutal kan een volle maag het proces vertragen. Het is altijd aangeraden om Nembutal in te nemen voor het eten. Bovendien is het gemakkelijker om op een volle maag te braken. Nembutal is extreem bitter, dus je kunt een hapje nemen om het uitbraken van Nembutal te verminderen.

Wanneer u Nembutal neemt om te sterven, is het altijd raadzaam om een hogere dosis van het geneesmiddel te nemen. Als u denkt dat 10 gram genoeg is voor u, neemt u beter 15 gram om ervoor te zorgen dat u het niet overleeft.

Enkele belangrijke factoren waar u rekening mee moet houden als u van plan bent om zelfmoord te plegen door een overdosis drugs te nemen

  • U moet kiezen voor een medicijn met een hogere zekerheid op de dood. Een goed onderzoek naar die geneesmiddelen met hoge succespercentages is mogelijk. Nembutal staat erom bekend toonaangevend te zijn in snelheid, betrouwbaarheid en minder pijn.
  • Controleer altijd de kwaliteit en de vervaldata voor het gebruik van de geneesmiddelen. Zelfmoordmiddelen zijn waarschijnlijk minder effectief na het verstrijken van de houdbaarheidsdatum. De meeste zijn daarentegen langdurig effectief, afhankelijk van hoe u het geneesmiddel bewaart. Als het geneesmiddel dicht bij de vervaldatum is, is het altijd raadzaam om de werkzaamheid ervan te testen.
  • Overweeg om de dodelijke dosis te nemen met alcohol of andere geneesmiddelen die de toxiciteit kunnen helpen verhogen. Bijvoorbeeld, het nemen van alcohol en Nembutal verhoogt de toxiciteit. Wees echter gematigd over de hoeveelheid alcohol om effecten zoals braken te voorkomen. Alcohol kan u ook helpen om de bittere smaak van Nembutal op te vangen.
  • Overigens kan zelfmoord door een overdosis mislukken. Denk eraan dat als u het goed doet, is het vrijwel onwaarschijnlijk dat u het overleeft, vooral als u Nembutal gebruikt.
  • Als u de zelfmoordpillen in gelatinecapsules inneemt, zorg er dan voor dat u alle capsules verwijdert. De reden hiervoor is om de absorptie ervan te versnellen, omdat u zo voorkomt dat ze samenklonteren in uw maag.
  • Zorg ervoor dat u zich op een plaats bevindt waar een geliefde of een persoon die de autoriteiten kan waarschuwen, niet binnen een paar uur naartoe kan gaan, want als er een onderbreking is, kan dit leiden tot een mislukte zelfmoordpoging. Een mislukte zelfmoordpoging is niet gewenst, omdat deze geneesmiddelen ernstige gezondheidseffecten hebben, waaronder schade aan vitale organen.klik hier met waardigheid

Conclusie

Hoe lang het kan duren voordat Nembutal u doodt, is afhankelijk van verschillende factoren. Nembutal heeft aangetoond snel, pijnloos en effectief te zijn. Het is niet per ongeluk dat de meeste euthanasie-experts van mening zijn dat Nembutal het belangrijkste zelfmoordmiddel is.