De beste pillen voor euthanasie

De gezondheidszorg zou de pijn en het lijden moeten verlichten. Dit is ook de drijfveer achter mensen die euthanasie of begeleide zelfmoord ondersteunen. Het onderwerp “de beste pillen voor euthanasie ” heeft tal van verhitte debatten over sociale media en reguliere media op gang gebracht. Sommigen beweren dat deze pillen illegaal moeten worden gemaakt, terwijl anderen pro euthanasie zijn.

Nembutal is momenteel het meest gekozen middel voor euthanasie in landen waar euthanasie legaal is, waardoor het de populairste methode is die mensen gebruiken om hun leven te beëindigen in de overige landen. Omdat het uiterst effectief is, is de productie en het gebruik ervan strikt gereguleerd, waardoor het erg moeilijk is om dit geneesmiddel legaal of zelfs illegaal te verkrijgen. Om die reden nemen mensen hun toevlucht tot minder effectieve drugs.

Tot de door de FDA goedgekeurde aanwendingen van Nembutal bij mensen, behoren beroertes en verdoving voor grote operaties. Het wordt ook gebruikt als verdovingsmiddel bij dieren en voor euthanasie.

U kunt Nembutal in poeder- of vloeibare vorm verkrijgen. Het is echter moeilijk om Nembutal te verkrijgen in de VS, Europa en Canada. Nochtans, als u het Peaceful Pill Handbook leest, vindt u een sectie die u helpt bij het verkrijgen van Nembutal eender waar in de wereld. Nitschke legt uit hoe je Nembutal kunt kopen in Peru, Mexico, Thailand en Bolivia.

Geneesmiddelen gebruikt bij euthanasie

Barbituraten worden hiervoor het meest gebruikt. Ze werken door het afremmen van de activiteit van het centrale zenuwstelsel en de hersenen. Bij gebruik in kleine doses kunnen barbituraten gebruikt worden om aanvallen of slapeloosheid te behandelen.

Overdosering van barbituraten kan dodelijk zijn. Wanneer u barbituraten in grote doses neemt, zullen uw hersenen vertragen totdat ze stoppen met communiceren met uw ademhalingssysteem en de ademhaling stopt.

Zowel pentobarbital en secobarbital pillen werden gezamenlijk of alleen gebruikt bij euthanasie of bij begeleide zelfmoord door een arts. Deze twee zijn getest en bewezen. Beter nog, het jarenlange gebruik ervan heeft geholpen om de exacte dosis vast te stellen die nodig is om de dood te veroorzaken.

Hun doeltreffendheid en veiligheid bij het veroorzaken van een snelle, vreedzame en plotselinge dood is wereldwijd bewezen. In België, Nederland, Zwitserland en sommige staten in de VS waar begeleide zelfmoord legaal is, wordt de voorkeur gegeven aan deze methoden.

Er zijn andere mogelijkheden, maar er is niet genoeg bewijs. Geneesmiddelen die overmatige ademhalingsproblemen en spierontspanning veroorzaken, kunnen de dood veroorzaken, terwijl sommige slaappillen en pijnstillers ook de dood tot gevolg kunnen hebben.

Pillen om de bloedsuikerspiegel te verlagen, pillen die signalen van de hersenen kunnen blokkeren of een hartaanval kunnen veroorzaken, kunnen ook de dood tot gevolg hebben.

Hoewel deze geneesmiddelen gemakkelijk verkrijgbaar zijn, kan dit een lange en pijnlijke dood zijn en kan het leiden tot veel ernstige bijwerkingen voordat u sterft. Nembutal en de verwante drugs zullen dat waarschijnlijk niet doen.

Hoe neemt u dan pillen voor euthanasie?

Zoals reeds is vastgesteld, zijn barbituratenpillen de beste manier om zelfmoord te plegen. Maar hoe neemt u ze om ervoor te zorgen dat de dood gewaarborgd is. Ten eerste, moet u ervoor zorgen dat het een kwaliteitsvolle pil is die de dodelijke dosis van Nembutal of andere barbituraten bevat. Let op dat de dodelijke dosis verschilt van persoon tot persoon. Een sterk, jong en energiek persoon zal bijvoorbeeld een hogere dosis nodig hebben dan een oudere, kwetsbare persoon.

Bij het gebruik van zelfmoordpillen is het raadzaam om ze in te nemen met antibraakmiddelen om te voorkomen dat ze worden uitgebraakt. De plaats waar u ze koopt, zou ze moeten voorzien. Bovendien versnelt alcohol de activiteit van barbituraten, waardoor u ze met alcohol kunt innemen.

Andere doeltreffende pillen voor zelfmoord

  • Fenobarbital – fenobarbitalpillen worden als zeer dodelijk bestempeld. Het kan echter een paar uur duren voordat ze de dood veroorzaken. Ze zijn beter te combineren met andere geneesmiddelen.
  • Kaliumcyanidepillen – cyanide is een zeer giftige stof. Het gebruik ervan bij zelfmoord gaat vele jaren terug. Tijdens de 2e wereldoorlog hadden nazi-soldaten ze bij zich en slikten ze in voor het geval ze door een vijand gevangen werden genomen om te voorkomen dat ze geheimen zouden verklappen. Ze werken door te verhinderen dat zuurstof naar uw cellen stroomt. Vitale organen stoppen dan met functioneren en je zult bezwijken en sterven.
  • Propoxyfenepillen – bepaalde studies beweren dat dit geneesmiddel de dood kan veroorzaken als het teveel wordt ingenomen.
  • Amitriptyline – een tricyclisch antidepressivum dat een gevaarlijke zelfmoordpil kan zijn als het samen met slaappillen wordt ingenomen. U moet het samen met antibraakmiddelen innemen omdat het zeer bitter is. U kunt ook proberen het in een omhulsel te doen. De aanbevolen dosis die dodelijk is, verschilt van persoon tot persoon. Nitschke raadt 5 gram aan, terwijl sommigen meer dan 8 gram aanraden, afhankelijk van je welstand en gewicht. U kunt een cocktail maken met andere antidepressiva. Let er op dat het op deze methode tot een dag kan duren, wat niet snel genoeg is. Er wordt echter gezegd dat de dood pijnloos is.

Is het gemakkelijk om zelfmoordpillen te verkrijgen?

Meestal hangt het af van het land waarin u zich bevindt, euthanasie is bijvoorbeeld legaal in Zwitserland, dus u kunt gemakkelijk een gezondheidsdeskundige vragen om het geneesmiddel toe te dienen als u lijdt aan een chronische ziekte zoals kanker. In de meeste landen, waaronder de VS, zijn zelfmoordpillen overigens illegaal. Er staan fikse gevangenisstraffen en forse boetes op als u betrapt wordt op het verkopen en kopen van zelfmoordpillen. Als u van plan bent om deze pillen te kopen, moet u uiterst voorzichtig zijn en voorkomen dat u zich in moeilijkheden brengt.

klik hier met waardigheid

 

Conclusie

Er zijn vele redenen waarom Nembutal een van de beste pillen voor euthanasie is. Een daarvan is zeker de dodelijkheid en werkzaamheid. Bijvoorbeeld, Nembutal is één van de dodelijkste geneesmiddelen wanneer het over het veroorzaken van een snelle en vreedzame dood gaat. Het is geen verrassing dat het voor veel deskundigen de eerste keuze is.

Het moet gezegd worden dat, hoewel de andere pillen die in dit artikel worden genoemd u zullen doden, ze misschien niet zo werkzaam zijn als Nembutal in termen van dodelijkheid en effectiviteit.