Beste alternatieven voor zelfmoord door cyanide

Als u vertrouwd bent met chemicaliën, dan weet u dat cyanide een zeldzame maar zeer dodelijke chemische stof is. Het doodt u door het lichaam te verhinderen om levensnoodzakelijke zuurstof op te nemen. Sommige van de cyaanverbindingen die giftig zijn, zijn onder andere kaliumcyanide, waterstofcyanidegas en natriumcyanide. Omdat cyanide zo giftig is, is het geen courante vorm bij mensen die hun leven willen beëindigen. Maar wat zijn dan de beste alternatieven voor cyanide voor zelfmoord? We hebben verschillende methoden besproken waarin u wellicht geïnteresseerd bent.

De aankoop van cyanideproducten is bijna onmogelijk. Het vergt veel zorgvuldigheid, omdat betrapt worden zwaar bestraft wordt. Om u de moeite te besparen om in moeilijkheden te geraken met de autoriteiten, volgen hieronder enkele van de alternatieven waar u voor kunt kiezen:

  1. Een jachtgeweer tegen het hoofd

Hoewel deze methode een knoeiboel kan veroorzaken, bestaat de mogelijkheid om een probleemloze en onmiddellijke dood te realiseren. Kortom, als u uzelf neerschiet, treedt de dood onmiddellijk en dus pijnloos op. Statistieken wijzen echter op het tegendeel. Volgens studies sterft 5% van de mensen met deze methode niet onmiddellijk. In plaats daarvan sterven ze een langzame en pijnlijke dood, bloeden ze dood of sterven ze als gevolg van andere verwikkelingen. Als de kogel de hersenen of de hoofdaders mist, zult u waarschijnlijk overleven. Overleven is nooit een goed idee, omdat u met bijkomende complicaties zult moeten leven of zelfs in coma zult liggen. Om dit te voorkomen, zorgt u er best voor dat de kogel het doelwit goed raakt.

  1. Ophanging

Dit is een van de oudste methoden van zelfmoord. Hoewel effectief, is het gemakkelijk voor slachtoffers om te overleven. Nadat u zichzelf hebt opgehangen, breekt u snel uw nek, waardoor een snelle dood ontstaat. Het grootste probleem is evenwel het vinden van de juiste balans en het touw moet hoog gehangen worden, gezien uw gewicht en lengte. Idealiter ontwricht het touw het nekbeen en snijdt het ruggenmerg door. Hierna zal de dood in een paar seconden optreden. Merk op dat elke fout kan leiden tot een mislukte zelfmoordpoging die zeer pijnlijk is.

  1. Van een gebouw springen

Vermoedelijk hebt u in het nieuws of een tijdschrift gehoord van iemand die zelfmoord heeft gepleegd door van een gebouw te springen. Hoewel dit er gemakkelijk en eenvoudig uitziet, moet u de juiste techniek leren die een snelle dood zal veroorzaken. Zorg er altijd voor dat u op uw hoofd valt. Als u op uw voeten terechtkomt, kan dit leiden tot ondraaglijke pijn voordat u sterft.

  1. Overdosis geneesmiddelen

De gedachte hierachter is dat als u te veel geneesmiddelen gebruikt, u flauwvalt omdat uw vitale organen worden aangetast en sterven. Het is echter een feit dat een overdosis geneesmiddelen waarschijnlijk een hartstilstand zal veroorzaken voordat de medicijnen de nodige resultaten opleveren, wat zeer pijnlijk kan zijn. Enkele van de meest voorkomende geneesmiddelen zijn slaappillen. Mensen nemen ze in met alcohol om ervoor te zorgen dat ze dodelijk zijn. Een belangrijke keerzijde van deze methode is dat mensen de neiging hebben om de drugs uit te braken, zelfs bij bewusteloosheid.

  1. Vergassing

Een veel voorkomend gas is koolmonoxide. Als u heeft opgelet tijdens uw wetenschapslessen, dan weet u dat koolmonoxide een zeer giftig gas is. Het inhaleren van dit gas zal u doden. Het zal de hersenen verhinderen om zuurstof op te nemen, zodat u uiteindelijk zult sterven. U moet er dan wel voor zorgen dat u enorme hoeveelheden van dit gas inademt of u riskeert een mislukte zelfmoordpoging. U wilt een zelfmoordpoging niet overleven. Koolmonoxide is een uiterst giftig gas dat uw vitale organen blijvend zal beschadigen. Zo kan u bijvoorbeeld hersenbeschadiging oplopen.

  1. Verstikking

Dit doet u door de luchttoevoer naar uw hersenen en hart te verhinderen. Sterven met deze methode is afhankelijk van verschillende factoren zoals de watertemperatuur en uw zwemvermogen. Er zijn zo veel verhalen over bekende mensen die zijn overleden in een badkuip. Wat niet verteld wordt, is dat de meesten probeerden hun leven te beëindigen. Wanneer u stikt, begint u water in plaats van lucht in te ademen. Het water vult uw longen en voorkomt uitwisseling van stoffen. Denk eraan dat dit proces pijnlijk kan zijn. Om de pijn te verzachten, of om bewusteloosheid te veroorzaken, nemen sommige mensen meestal eerst een overdosis slaappillen.

  1. Elektrocutie

Het veroorzaakt de dood door hartritmestoornissen of hartstilstand. Hoge voltages kunnen in principe een snelle en gemakkelijke dood veroorzaken. De stroom zorgt ervoor dat uw hart en hersenen stoppen. In de meeste gevallen zullen slachtoffers een tijdje nodig hebben om te sterven.

  1. Voor een rijdende trein of vrachtwagen springen

Vele mensen hebben deze methode gebruikt om hun leven te beëindigen. U moet voor een bewegende trein springen en dat zal u doden. Echter, een simpele fout kan u voor altijd verlammen. Doe het goed en zorg ervoor dat u niet overleeft.

  1. Dood door Nembutal

Degenen die bekend zijn met euthanasie of zelfmoord onder begeleiding, kennen Nembutal. Het is een zeer effectief barbituraat als het gaat om het plegen van zelfmoord. Nembutal wordt meestal als pil genomen en vertraagt de activiteiten van de hersenen en het centrale zenuwstelsel. Een dodelijke dosis Nembutal zal u op een snelle en pijnloze manier doden.

In landen waar zelfmoord onder begeleiding legaal is, is het mogelijk dat een arts een dodelijke dosis Nembutal aan u toedient. Echter, dit medicijn is illegaal en de meeste mensen kopen het illegaal. Daarom moet u ervoor zorgen dat u bij een betrouwbare leverancier koopt. Bovendien moet u weten wat voor u de exacte dosis Nembutal is die u moet nemen.

klik hier met waardigheid

Conclusie

Zelfmoord geeft geen garantie dat het hele proces succesvol zal zijn. Bovenstaande technieken bleken echter zeer effectief te zijn als ze goed worden uitgevoerd. Ze kunnen de beste alternatieven voor cyanide zijn voor zelfmoord. Maar een van de meest opmerkelijke is de dood door Nembutal. De meeste studies hebben aangetoond dat deze methode de meest effectieve manier is om een einde te maken aan het leven.